Over ons

We zijn een team met hoog afgestudeerde mensen en een passie voor mensen te helpen in hun zoektocht naar betere punten voor hun kinderen. Het bedrijf is opgestart en onderhouden door Ruben Janssens meer daarover hieronder.

Mijn naam is Ruben, 26 jaar, en sinds mijn 18de ben ik actief als bijlesgever wiskunde.
Wat begon als vrienden gratis te helpen, groeide uit tot een klein bedrijfje dat ik op
zelfstandige basis uitbaat.
In het middelbaar studeerde ik af in Wetenschappen
Wiskunde (8 uur wiskunde) en vervolgens behaalde ik een
MBA (master in Economie) aan de KULeuven.
In hoofdberoep adviseer en implementeer ik als IT-
consultant software bij Europese middelgrote bedrijven.
In mijn vrije tijd ben ik actief in de plaatselijke
basketbalclub en tijdens vakantieperiodes probeer ik
zoveel mogelijk van de wereld te zien.

Onze Core Values

Wat Onze Klanten Zeggen

4.5/5
"Ruben vindt voor onze zoon de juiste aanpak, het juiste ritme en mijn zijn geduldige volharding bouwt hij het verloren zelfvertrouwen weer op en zorgt hij mee voor resultaat. Dat ontlast ons als ouders alvast enorm en haalt veel spanning weg."
Baetens I.
4.5/5
"Geweldige bijlessen, super tof uitgelegde filmpjes voor mijn hogeschool studies. Ongeacht het moment van de dag kreeg ik een antwoord en oplossing. Ik ben met onderscheiding geslaagd dankzij Ruben. Dankjewel!"
Marchlewska A.
4.5/5
"Onlangs eerste les gehad hier voor onze oudste dochter en dat is haar super bevallen. Ondanks dat wiskunde niet zo haar ding is, ziet ze dit jaar toch zitten met dank aan de komende bijlessen!"
Wuyts A.
4.5/5
"Na één les heeft onze zoon een boost aan zelfvertrouwen gekregen. Hij vond de les zelfs leuk en heeft al zin in de volgende. Deze lessen maken echt een verschil. Dankjewel!"
Van der Elst I.


Wil je bij ons komen werken?

Wanneer je interesse hebt om ook bijlesgever te worden en ons team te vergezellen, contacteer ons dan! Het is een heel interessant beroep met veel sociaal contact en veel voldoening. (De contactgegevens staan bij de pagina Contact.)